De iPad werkt voor u

Dankzij de speciaal ontworpen iPad-app van Pressalit Seats is het eenvoudig te bepalen welke zittingen bij een bepaald toilet passen. Tegelijkertijd krijgt u een compleet productoverzicht van alle zittingen waaruit u kunt kiezen.

Toets de vorm en de afmetingen of de naam van de toiletproducent en het model in op uw iPad. De intelligente Pressalit Seats-app geeft u vervolgens een complete lijst van de toiletzittingen die passen bij het closet waarvoor u een nieuwe zitting zoekt.

De zittingen die in aanmerking komen, worden niet alleen met hun naam aangegeven, maar ook met foto's en relevante productspecificaties. U kunt uw zoekopdracht filteren, onder andere op basis van kleur of functie.
Deze mogelijkheden maken van de app een nuttige en moderne tool, waardoor verschillende installateurs en klantendiensten de gedrukte paslijsten reeds vertikaal klasseerden.

Zoek ook via de website
De app is gratis en kan op uw iPad worden gedownload via de App Store (link invoegen). Hier op onze website kunt u dezelfde zoekfunctie gebruiken om de toiletzitting die u zoekt te vinden.