Foto’s zeggen meer dan woorden

In de omvangrijke fotobibliotheek van Pressalit Seats kunt u foto's en illustraties downloaden om uw advertenties en catalogi inspirerender te maken en uw verkoop te stimuleren.

Foto's werken als een blikvanger en brengen een doordacht design veel beter over dan een woordenstroom. Een goede foto toont niet altijd alleen een toiletzitting, maar ook de manier waarop deze in de badkamer is geïntegreerd en met de rest van de badkamer gecombineerd wordt. Daarom hechten wij veel belang aan onze productfoto's en delen wij het resultaat ook graag met u.

Op onze website kunt u inloggen op de omvangrijke fotobibliotheek van Pressalit Seats, waar u de productfoto's, tekeningen en andere illustraties vindt, die vroeger in onze advertenties en catalogi gebruikt werden. Met de zoekfunctie van de fotobibliotheek vindt u eenvoudig een foto terug van het product dat u wilt bekijken.

U kunt ervoor kiezen uw materiaal rechtstreeks uit de fotobibliotheek te downloaden in een van de meest gebruikelijke formaten of resoluties. U kunt ook een specifieke wens toevoegen aan een order als u via de fotobibliotheek bestelt. In dat geval ontvangt u na korte tijd een e-mail van Pressalit Seats met een link naar uw op maat gemaakte materiaal.

U kunt een gebruikersprofiel aanmaken of als gast inloggen in de fotobibliotheek.