Trends en feiten in een heel nieuw jasje

Pressalit Seats lanceerde een nieuwe, dynamische website, vol seizoensgebonden designtrends en gebruiksvriendelijke tools waarmee u de juiste toiletzitting kunt kiezen.

Welkom in het nieuwe web-universum van Pressalit Seats. Hier vindt u probleemloos een zitting die bij een bepaald closet hoort. Zowel op onze homepage als in een app voor uw iPad kunt u namelijk zoeken op basis van vorm, afmetingen, toiletproducent of model.

Paslijsten, productbladen en montage-instructies kunnen nu eenvoudig online geraadpleegd worden, ook in een formaat dat u zelf kunt afdrukken. En bezoekt u onze website met uw smartphone, dan past de interface zich automatisch aan.

Bovendien kunt u op de website zien welke toiletzittingen in het bijzonder geschikt zijn voor grotere projecten, maar u kunt er ook montage-instructies en productbladen downloaden en afdrukken.

Vind eenvoudig de perfecte zitting

Op het interactieve productoverzicht van de website vindt u het volledige assortiment zittingen, accessoires, scharnieren en reserveonderdelen, zodat u met gemak naar de juiste oplossing kunt gaan. De producten zijn ingedeeld volgens:

  • productgroep
  • segment
  • functie
  • designtype
  • vorm 
  • kleur
  • montage
  • producent 

Inspirerende inrichting

Bovendien vindt u er de laatste badkamertrends en –tips op het gebied van kleuren, materialen en inrichting. Dit wordt u op een interactieve manier getoond in samenwerking met Birgitte Tarp, interieurvormgeefster van het Deense woontijdschrift “Bo Bedre” (“Woon beter”).

Bezoek onder andere het hoofdstuk over renovatie, waar tekst en foto’s u tonen hoe een oude, donkere badkamer kan worden omgevormd tot een prettige ruimte met veel licht, kleur en een gevoel van welbehagen.

Genoeg hierover; ga zelf op ontdekkingsreis door op het menu te klikken.